Φιλολογικός καφές με τους Buonsanti

Οκτώμβριος 2014

EKD94ekdilosi1

Φιλολογικός καφές με τους Buonsanti. Ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα περάσαμε με ένα ζευγάρι συγγραφέων, τους Buonsanti. Συνδυάζουν το έργο τους με αποτέλεσμα την έκδοση πολύ εμδιαφέροντων βιβλίων. Το τελευταίο, για παράδειγμα, "Ρωμαϊκή Κρήτη", ενώνει την ιστορία της Κρήτης με τη Ρώμη. Με ποιόν τρόπο; Μέσα από δέκα ιστορίες που επικεντρώνονται σε φανταστικούς χαρακτήρες, οι οποίοι έχουν εισαχθεί στην περίοδο της Ρωμαϊκής κυριαρχίας στην Κρήτη.
Μιλήσαμε για πολλά θέματα, όπως, ταξίδια, κοινωνικο-πολιτιστικές διαφορές μεταξύ ιταλών και ελλήνών, και πάνω απ 'όλα μας διηγήθηκαν τα επεισόδια της ζωής τους που τους οδήγησαν ως την Κρήτη και την τελική μετακόμισή τους στο νησί για να αφιερωθούν εξ ολοκλήρου στο έργο τους.
Ταιριαστό και θαρραλέο ζευγάρι! Θα έπρέπε όλοι να παραδειγματιστούμε από τους Buonsanti !! Η ιστορία τους μας βάζει πραγματικά σε σκέψεις. Αποφάσισαν από κοινού να αφήσουν τα πάντα πίσω τους και να ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι, μια νέα ζωή, αφιερώνοντας το χρόνο τους στο γράψιμο και τη φωτογραφία, σε ένα νησί που πάντα αγαπούσαν.

GreekItalian

ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΕΝΑΡΞΗ:

08/01/2018 ΚΑΙ 15/01/2018

Bambini Bilingui

Bambini Bilingui 15