Ειδικά τμήματα γλώσσας

Benvenuto turista! Τα Ιταλικά στον τομέα του τουρισμού
Στόχος των μαθημάτων είναι να εφοδιαστούν οι επαγγελματίες του τουρισμού, που είναι σε επαφή με Ιταλούς τουρίστες, με τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται κατά την καθημερινή συναλλαγή.

Θεματικό πρόγραμμα: συστάσεις, απλοί διάλογοι, στο δρόμο, στο ξενοδοχείο ή στο πρακτορείο, διευθέτηση προβλημάτων, παρουσίαση του νησιού της Κρήτης, καθημερινές συνομιλίες και επιστολογραφία.

Διάρκεια 60 ώρες μαθήματος, 2 εβδομαδιαία μαθήματα (κάθε μάθημα 90 λεπτά), 5 μήνες.
Ώρες και ημέρες μαθήματος κατόπιν συνεννόησης.
Ελάχιστος αριθμός μαθητών 3 άτομα. Μέγιστος αριθμός 6 άτομα.

Τα Ιταλικά στον επαγγελματικό τομέα
Τα μαθήματα απευθύνονται σε εκείνους που για επαγγελματικούς λόγους έχουν εμπορικές συναλλάγες με την Ιταλία ή ταξιδεύουν στην Ιταλία και θέλουν να συνομιλήσουν με τους Ιταλούς στη γλώσσα τους. Απαραίτητη μια βασική γνώση της Ιταλικής γλώσσας.

Θεματικό πρόγραμμα: συστάσεις, μπροστά στον υπολογιστή - στο τηλέφωνο, εμπορικές συναλλαγές, στο ταξίδι, χρηματικές συναλλαγές και αμοιβές, Ιταλικές εταιρείες, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα, επίσκεψη σε μια εταιρία, επίσκεψη σε μια εμπορική έκθεση.

Διάρκεια 60 ώρες μαθήματος, 2 εβδομαδιαία μαθήματα (κάθε μάθημα 90 λεπτά), 5 μήνες.
Ώρες και ημέρες μαθήματος κατόπιν συνεννόησης.
Ελάχιστος αριθμός μαθητών 3 άτομα. Μέγιστος αριθμός 6 άτομα.

Τα Ιταλικά για παιδιά Ιταλικής καταγωγής
Τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5-15 ετών που ήδη μιλάνε την Ιταλική γλώσσα. Στόχος είναι να μάθουν οι μαθητές το γράπτο λόγο και στοιχεία κουλτούρας και πολιτισμού της Ιταλίας σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών του Υπουργείου Παιδείας της Ιταλίας και με το προβλεπόμενο διδακτικό υλικό.

Το πρόγραμμα (ημέρες και ώρες διδασκαλίας) κατόπιν συνεννόησης.

Τμήμα συνομιλίας
Απευθύνεται σε εκείνους που έχουν ήδη ολοκληρώσει έναν κύκλο σπουδών στην Ιταλική γλώσσα ή έχουν αποκτήσει ένα δίπλωμα και επιθυμούν να διατηρήσουν το γνωστικό τους επίπεδο. Τα μαθήματα εστιάζονται στον επικοινωνιακό τομέα, θίγοντας κυρίως θέματα κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα της Ιταλίας του σήμερα ή ακόμα και θέματα που μπορούν να προταθούν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες σπουδαστές.

Πρόγραμμα: ένα μάθημα την εβδομάδα των 90 λεπτών

Παρασκευή        Ώρα:16.30 - 18.00  Α2/Β1       18,30 - 2019.00
Ελάχιστος αριθμός μαθητών 3 άτομα.
Μέγιστος αριθμός 6 άτομα.
Επίπεδα: Α2/
B1 - B2 - C
1
Αλλαγή προγράμματος εάν απαιτείται.


 

GreekItalian

ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΕΝΑΡΞΗ:

08/01/2018 ΚΑΙ 15/01/2018

Bambini Bilingui

Bambini Bilingui 15