Υπηρεσίες

“Καθηγητής on line”.
Κάθε Τετάρτη από τις 16.30 έως τις 18.30 ένας από τους καθηγητές  μας είναι στη διάθεση των μαθητών για να απαντήσει τηλεφωνικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω Skype ή προσωπικά σε κάθε ερώτηση σχετική με την Ιταλική γλώσσα. Αυτή η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν στους μαθητές του Centro Galileo, που τυχαίνει να έχουν ανάγκη διευκρινήσεων επί των θεμάτων που έχουν διδαχθεί κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Πώληση βιβλίων
Στο βιβλιοπωλείο του Centro Galileo μπορείτε να προμηθευτείτε κάθε βιβλίο διδασκαλίας και εκμάθησης της Ιταλικής γλώσσας.

Οργάνωση εκπαιδευτικών ταξιδιών στην Ιταλία
Το σχολείο μας προτείνει εκπαιδευτικά ταξίδια, σε συνεργασία με κρατικά ή ιδιωτικά σχολεία της Ιταλίας, για να μπορέσουν οι μαθητές να έχουν μια άμεση επαφή με την γλώσσα, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της Ιταλίας.

Πληροφορίες και προετοιμασία για τα ιταλικά Πανεπιστήμια.
Το σχολείο παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την σωστή επιλογή του Πανεπιστημίου ή της σχολής που επιθυμεί να παρακολουθήσει ο κάθε υποψήφιος σπουδαστής. Θα βοηθήσουμε για την διεκπεραίωση των σχετικών δικαιολογητικών, για την εγγραφή στο Πανεπιστήμιο της επιλογής τους και θα ετοιμάσουμε τους υποψήφιους  για την συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις.

Τμήμα μεταφράσεων κειμένων και εγγράφων
Tο σχολείο μας αναλαμβάνει μεταφράσεις κειμένων και εγγράφων όλων των θεμάτων από  τα Ελληνικά στα Ιταλικά και αντίστροφα. Είμαστε διαθέσιμοι και ως διερμηνείς.

Δανειστική βιβλιοθήκη και βιντεοθήκη
Το σχολείο θέτει στη διάθεση των μαθητών του και όσων ενδιαφέρονται για την Ιταλική γλώσσα και κουλτούρα τη βιβλιοθήκη και τη βιντεοθήκη του με πλούσιο υλικό. Υπάρχουν επίσης περιοδικά και εφημερίδες για την καθημερινή σας ενημέρωση.

 

GreekItalian

ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΕΝΑΡΞΗ:

08/01/2018 ΚΑΙ 15/01/2018

Bambini Bilingui

Bambini Bilingui 15